Seminggu kehidupan di Mcd

Assalamualaikum semua... lama dah aku tak update.... sekarang ni tengah busy nak final exam and nak cari tempat pratikal.... Seminggu aku keje jadi pelanggan tetap mcd dekat Si ni.... Jadi pelanggan yang guna wifi percuma je, hehehehe makan tak juga. Al- maklumlah student dah akhir2 sem ni agak jimat sikit....(ayat cover) Macam biasa aku kenalah tahan nafsu aku bila tengok orang sekeliling makan.... Sabar itu separuh pada iman kan????? Angguklah....kata setuju.... Orang yang keje dekat mcd ni pun dah naik lali tengok kami student2 ni datang hanya untuk dapat wifi free... Apa guna kesempatan ini kalau tak digunakan. Dah bermacam-macam manusia aku tengok dekat mcd ni... Macam mana tak tengok kalau dah seharian duduk dekat sini.... Wifi free+elektrik free+nyaman lagi....al maklumlah duduk dalam econ.... Kadang-kadang tu rasa macam nak balas budi, kononnya lah kan.... Ada la juga pergi beli aiskrim seringgit dua tu.... Menyumbanglah sikit walaupun tak banyak... Tak boleh banyak-banyak sangat dia orang dah kaya.... Sorry statement agak keterlaluan.....kui....kui....kui.... Okeylah hola-hola la dulu.... Rasa dah penat nak menaip.... Cawwwww dulu......


TERIMA KASIH SUDI BACA ENTRY KALAU BOLEH KOMEN SEKALI

0 Orang sukakan blog saya!!!: