Birthday Girl minta simpati!!!! Ayat tak boleh blah....


 HAPPY BIRTHDAY TO ME.....HAPPY BIRTHDAY TO ME.....HAPPY BIRTHDAY TO WITWIT....HAPPY BIRTHDAY TO ME..... Hai you all.....lama kan aku tak update sebab aku busy hari tu, sekarang dah okey sikit....aku rasa bukan sikit tapi byk juga la sebab sekarang aku tengah cuti sem.....sebulan beb....rasa lapang je otak ni kan....cuti-cuti Malaysia.....hehehehe.... melalut pula aku ni kan. sebenarnya aku nak cerita pasal birthday ni bukan nak merapu sgt pun....Hari 29/4/2013 genaplah umurku 20 tahun...rasa sayu je hati bila nak tinggalkan zaman belasan tahun tu....Aku dah besar tapi besar2 pun tetap tak boleh nak mengundi juga.... Ada tak siapa2 yang prihatin nak bagi hadiah dekat aku ni.....uwekkkk....uwekkkk....(menagis minta simpati) Semalam aku dah kena dah dengan bapa aku....dia cakap aku balut hadiah sendiri untuk diri aku tapi sebenarnya aku balut hadiah tu untuk birthday mak aku nanti bulan lima ni....aku tak kasi tau sapa pun pasal hadiah tu saja je aku buat selamba.....bila orang tanya aku just senyum tak perlu kata apa2.... Hari ni mak aku ada la order kek untuk aku...kek lapis you alll....nak tangkap gambar pun kamera batery pula tak ada....nanti bila aku post gambar kek tu tau....tu pun kalau ada permintaan la.....Aku pula masak spagetti cabonara untuk diri sendiri...betul ke aku eja spagati tu hentam je la labu.... Teringin sgt nak makan benda tu so dengan hati yang tenang and semangat birthday girl ni aku pun masak la...tapi masak kuah je, spagetinya belum rebus lagi.... nanti bila rasa nak makan baru boleh rebuskn.... Dah la stop sini dulu k...nanti kalau ada berita2 hot n spicy lagi aku story mory dkt korang k......daaaaaa
Read more...
TERIMA KASIH SUDI BACA ENTRY KALAU BOLEH KOMEN SEKALI