Test lagi....

Assalamualaikum, sahabat blogger semua. Lama sudah aku tak update blog kan???? rasa macam dah bertahun lamanya....<bohong giler>. Aku nak tanya pendapat korang macam mana nak bagi orang tertarik bila baca entri kita???? sapa ada pendapat bolehlah kongsikan dengan saya yerrr please......sekarang ni aku rasa cara penulisan entri aku macam membosankan. Bukan orang nak baca je rasa bosan aku yang tulis sendiri ni pun rasa bosan bila baca balik.....BOSAN.....okey stop cerita pasal benda mengarut ni....


Tujuan aku tulis entri ni sebenarnya nak cerita apa yang jadi pada aku hari ni. First sekali pagi-pagi hari lagi aku dah rasa macam darah ni menyirap je naik ke muka. Pagi tadi aku ada speaking test untuk subjek Bel. Test ni ikut group by group. So siapa yang angka giliran dia naik dulu dialah kena test dulu. Untuk dijadikan ceritanya group akulah yang paling last so dengan rasa berat hati campur gembira sebab dapat giliran last sekali aku pun dengan group mate  merangkap roommate aku pun berangkatlah pergi kelas for the speaking test. Tiba-tiba group mate aku yang lagi sorang ni tidaklah kelihatan kelibatnya disitu. hehehe dah macam cerita dulu-dulu pula kan.... Kau nak tahu kenapa??? jeng3x


Rupanya dia dapat berita lain pula. katanya kita orang punya giliran tu esok. Aku pun macam tak puas hati pergilah tanya miss sendiri, nak tahu tak miss kata apa. Miss cakap kalau boleh dia nak buat hari ni juga sampai habis. Tapi group mate aku yang tak datang tu, dia tepon miss cakap dia tak siap lagi so miss pun dengan hati yang panas tenang cakap okeylah group kami boleh buat esok tapi seawal 8.00 pagi. Hati ni dah berdebar-debar nak buat test esok......cerita pasal test! malam ni pun aku ada test juga tau. TEST STRUCTURE.....kira-kira maaaaa....dah la aku lemah bab mengira ni. Alamatnya adalah aksi tiru meniru disitu...hehhehe jahat tak aku....muehhhhh...muehhhh.....ala macam lah korang tak pernah buatkan.... Bak kata Nabil raja lawak <jangan nak membongak>.... entah betul entah tidak ejaan aku tu....main taram je...

Aku tiru kawan sebelah aku dan kawan sebelah aku tu pun tiru aku juga....bak kata orang sekarang sharing is caring kan...So berbekalkan pengetahuan aku yang tak seberapa ni bolehlah juga aku jawab soalan tadi..... Nak kata senang pun tidak susah pun tak juga.....al kisahnya sedang-sedang.....Betul ke tidak itu belakang cite yang penting aku buat kan.....Sekarang ni fikiran aku hanyalah pada speaking test esok.......Menyeramkan....kalaulah english aku gred A+ tak apalah juga ini sekadar gred C- mmg baguslah kan......okeylah sampai sini jelah....penat menaip...


TERIMA KASIH SUDI BACA ENTRY KALAU BOLEH KOMEN SEKALI

0 Orang sukakan blog saya!!!: