"Segmen Bloglist: Saya Blogger Newbie"



Join segmen ni pula....
kalau nak join klik je banner atas.


TERIMA KASIH SUDI BACA ENTRY KALAU BOLEH KOMEN SEKALI

4 Orang sukakan blog saya!!!:

Fariz Reza [FR] said...

Assalam terima kasih join...salam perkenalan

dan selamat membara di dunia blogger dari FR

Witwithoney said...

@Fariz Reza [FR]

Thank you FR.....

Fariz Reza [FR] said...

psssttttt : nanti lagu letak manual play dan letak FIBOX tau (^_^)

tips blogging ...

erm Fibox tu macam buku tamu orang datang die boleh tulis kat kita di situ...

boleh cari kat sini

>>> fibox.ws

nanti letak kat blog tau... (^_^)

lagu manual sebab almost blogger tak suka lagu autoplay..nnti dieorang tak nak datang lagi blog kita awak (T_T)

Witwithoney said...

@Fariz Reza [FR]

Okey thank good tip...

nak tanya sikit kalau shoutbox dengan fibox tu tak sama ke? kalau kita dah ada shoutbox dan kita tak nak pakai fibox boleh tak?