"Segmen 2 : Jom Blogwalking & Cari Bloglist Jun"


Assalamualaikum,


Time for join.....hari ni aku nak join segmen ni, nampak menarik. Sekirannya korang nak join pun boleh tarikh tutup hujung bulan 5, masih ada beberapa hari lagi jom join...Kalau nak join klik je banner kat atas.....syarat2


  • Korang mestilah warganegara malaysia 
  • Umur kalu belum masuk setengah abad korang boleh join
  • Follow blog aku dulu...(blog cik Linda Zehan)
  • Buat satu tajuk entry "Segmen 2 : Jom Blogwalking & Cari Bloglist Jun"
  • Copy Banner dan link kan ke sini (promote link segmen)>>>blog Cik Linda Zehan
  • Tag 2 member korang 
  • Tarikh tutup segmen hujung Bulan 5
  • korang yg terpilih akan dimasukan dlm Kotak Bloglist aku utk dipromote kan di Bulan Jun depan

Aku nak tag kepada dua orang blogger cute.

  1. Cik Atyrah (sesuci embun pagi)
  2. Ordinaryzaty


TERIMA KASIH SUDI BACA ENTRY KALAU BOLEH KOMEN SEKALI

7 Orang sukakan blog saya!!!:

Atyrah said...

thank you tag wit, syg wit hehe :)

Witwithoney said...

@Atyrah

Welcome....dear

Linda Zehan said...

Keputusan dah Kuar !!!! jom jengah Blog LZ..

http://lindazehan.blogspot.com/2012/06/keputusan-bloglist-june-linda-zehan.html

KC said...

salam kenal, dari segmen yang sama. da follow awak =)

ATIQAH said...

dari segmen sama :)

Witwithoney said...

@ATIQAH

Salam perkenalan....

Witwithoney said...

@KC

Thank you dear...