Kuno

Assalamualaikum,
hello geng blogger yang cute lagi cantik tetarik kau memang tembam dabomb ni
Korang bacakan tajuk aku kat atas tu,
kuno, apa tu kuno????
aku sebenarnya nak ajak korang ke zaman kuno....
betul ke????

Sebenarnya kuno tu aku tujukan pada diri aku yang mengalami tahap kekunoan yang agak tinggi jugalah. Selama aku berblogging ni baru sekarang aku tahu apa tu blockquote. Memang agak menyedihkan...siapa yang tak tahu apa tu blockquote sila angkat semua yang boleh diangkat biar malu aku ni kurang sikit walaupun orang tak nampak aku pun. Tapi malang tidak berbau blog aku tak boleh nak buat benda tu sebabnya aku pun tak tahu. Punyalah aku berhempas pulas bermain dengan coding tadi tapi hasilnya hampehhhh apa pun tak boleh. Sakit kepala aku dah macam nak gila bercoding-coding tadi, rasa macam nak je aku hempukkkk laptop aku yang terhangat dipasaran ni ke lantai atau dinding. Tapi memandangkan laptop ni dibeli oleh bapak aku memang tak ada harapan aku nak hempukkk benda ni silap2x aku pula yang dihempukkk....nasiblah coding tak jadi...>< Tahap kesabaran aku juga diuji dengan line internet semacam siput b**i berjalan mengesot. 



Renovation time,
Renovate blog tak adalah pakai pensel tau pembaris macam dekat dalam gambar tu...
memang tak masuk akal lah kalau pakai semua tu..... 
Renovate blog kita pakai coding tulah yang menyebabkan kepala aku pun lambat nak loding sebab berat dengan coding tu....
selama dua tiga bulan hari ni aku busylah sikit renovate aku punya blog
walaupun tak seglamorrr or secantik blog2x terkenal tu tapi memadai bagi aku seorang blogger barukan.
kalau korang tak suka sorrylah yeeee...

Kalau dulu blog aku warna kuning keorenan...haaaa macam mana tu pening tak....meh aku tunjuk sikit

Inilah blog aku dulu

Blog aku sekarang macam yang korang tengok sekaranglah....
Biru kehijauan....aku memang suka campur2x warna 
colorful....sikit
okeylah sampai sini dulu....
nanti lain masa lain hari dan lain tahun aku update lagi......


TERIMA KASIH SUDI BACA ENTRY KALAU BOLEH KOMEN SEKALI

0 Orang sukakan blog saya!!!: