3rd GIVEAWAY by 'Syafiqah Hashim'

 


Assalamualaikum,
Hari ini time nak join giveaway ni pula.
nampak macam best dan hadiah pun boleh tahan menarik
So kalau korang nak join bolehlah klik di sini ataupun tekan je dekat banner di atas....
Ini first time tau aku join giveaway manalah tahu nasib boleh menang

kalau korang nak join dipersilakan sementara masa masih ada

syarat-syaratnya

1. be pikalurve follower supaya mudah untuk tahu update GA
2. like page pikalurve
3. buat satu simple entry khas and letak banner GA
4. tag 3 rakan anda untuk join
5. hantar link entry anda dekat comment di sini (bersertakan email & FB anda)

and you are OFFICIALLY JOIN this Giveaway!
*semua syarat wajib dibuat, kalau tidak penyertaan anda terbatal..TQ 
this GIVEAWAY only valid for only 10 DAYS
starting from 22 MAY 2012 - 31 MAY 2012
Tag kepada blogger cantik2x ni <3
Kalau korang ada yang tak faham lagi macam mana nak join aku syorkan korang pegi je ke blog Syafiqah Hashim yang cute tu....  jangan lupa follow sekali.....

<SELAMAT JOIN OKEY>



TERIMA KASIH SUDI BACA ENTRY KALAU BOLEH KOMEN SEKALI

4 Orang sukakan blog saya!!!: